Dagelijks leven

HEMA-taart

december 13, 2015
Hema-taart

Dochter is bijna jarig, dat moet gevierd worden. Met taart natuurlijk. En koek en chips en drank. Maar vooral met taart.

Maar dan het dilemma: welke taart? Bak ik appeltaart of maak ik een chocoladekoek. Of misschien toch maar cupcakes. Lekker snel klaar. Want ik heb weinig tijd en ook nog 16 traktaties te knutselen voor de opvang. Taart kopen dan maar? Nee, niet verantwoord genoeg. Het is immers overal hip en home made wat de klok slaat. Dan kan ik toch niet aankomen met een gekochte taart? Ik moet gewoon zelf wat bakken. Kan best, de avond van tevoren ofzo.

Ho, wacht even… móet? Ik had verdorie net bedacht dat ik wat meer zou gaan mogen! Oké. Heel erg leuk dus al die zelfgemaakte taarten. Ook superhip en verantwoord enzo, maar eerlijk gezegd krijg ik op dit moment al stress als ik eraan denk. Dus: ik bestel gewoon een HEMA-taart! Zo’n mooie roze met prinsessen erop. Dochter vindt hem vast prachtig. Kan niet mislukken en kost amper tijd (en geld, het blijft tenslotte HEMA)

Wat een heerlijk idee zeg! Hoef ik alleen maar het huis te poetsen, de slingers op te hangen, het cadeau in te pakken, kinders in hun feestkleding te hijsen en schoon te houden, boodschappen te doen, drank klaar te zetten en een grote pan eten te koken voor de gasten. Moet goed komen! Ik heb er in ieder geval zin in. Dankzij de HEMA-taart. Kom maar op met die verjaardag! Hieperdepiep…

 

 

 

Ook interessant

3 Reacties

 • Reply Jolanda december 14, 2015 at 11:31 pm

  Ze zal vast en zeker net zo blij worden van de elfjes-hema-taart als femke! En vergeet vooral de kaarsjes niet, die maakten de taart helemaal af 😉

 • Reply Deb december 20, 2015 at 2:27 am

  En viel het in de smaak? Jij ook genoten? HieperdepiepHema! 😉

  • Reply Eveline december 20, 2015 at 7:34 pm

   Jazeker. Taart was lekker, dochter blij en ik ook!

  Plaats een reactie