Over ons

Hoi. Wat leuk dat je onze blog gevonden hebt.

Nu ben je natuurlijk benieuwd wie wij zijn. Nou, wij zijn Eveline en Niels. Begin dertig, rijtjeshuis, stationwagon, twee banen en twee jonge kinderen. En nu dus ook een blog…

Na lang denken, discussiëren en twijfelen, hebben we dan eindelijk de knoop doorgehakt. Vanaf nu schrijven we regelmatig (althans dat is de bedoeling) korte of lange stukjes over ons hectische, drukke, overvolle leven. Zo krijg je een beeld van wat wij doen… of graag zouden willen doen. Met een beetje geluk helpt dit bij het genieten van het leven, te relativeren en stil te staan bij de mooie, leuke, interessante en grappige momenten. Voor jou… en stiekem ook een beetje voor ons zelf.

De naam is afkomstig van onze dochter. Toen we weer eens druk in gesprek waren tijdens het avondeten, onderbrak zij ons abrupt met de woorden: “Zeg maar even olifant”. Heel serieus. Ze duldde geen tegenspraak. Patsboem. Terug bij waar het allemaal om draait. Hier. Nu. Samen.

Mocht je nog aan het lezen zijn, dan vinden we je nu al geweldig. Hopelijk vind je de rest van de site ook de moeite waard. We vinden het leuk om je reactie te lezen.